top of page

Alternatieve woonvormen

Advies met 3D-interieurontwerp

Interieurinrichting op maat

Retro tiny house

Wist u dat de charme van vervlogen tijden perfect samen kan gaan met moderne woonefficiëntie? Een retro tiny house brengt precies dat: nostalgie en charme gecombineerd met de compactheid en efficiëntie van hedendaags wonen. In Sleidinge helpt Herwerkt u graag met het realiseren van uw eigen nostalgische woonruimte.

Wilt u een woonunit kopen?

Woonunit | Herwerkt

Een uniek retro tiny house laten maken

Droomt u van een eigen plekje dat de elegantie van het verleden ademt, maar toch alle gemakken van nu heeft? Bij ons kan u een retro tiny house laten ontwerpen dat volledig aan uw wensen voldoet. Ons interieurontwerp combineert vintage elementen zoals houten lambrisering en tegels in retrostijl met moderne functionaliteiten. Wonen in een tiny house heeft daarnaast als voordeel dat het u bijzonder veel flexibiliteit biedt. Stelt u zich voor: een gezellig tiny house op wielen, waarmee u uw favoriete plekjes kan opzoeken zonder in te leveren op stijl en comfort. Dat is pas écht genieten van het beste van beide werelden.

Maak de stap naar uw droomwoning

Het huis van uw dromen is dichterbij dan u denkt. Onze architect gespecialiseerd in tiny houses staat klaar om uw visie te vertalen naar een concrete woning. Of u nu op zoek bent naar een tiny house te koop of naar een volledig op maat gemaakt ontwerp, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en zet de eerste stap naar uw eigen, unieke retro tiny house.

bottom of page