top of page

Woonwagen te koop

Bent u op zoek naar een gerenoveerde woonwagen die te koop staat? Een woontrailer die te koop staat heeft soms nog redelijk veel werk aan de winkel. Niet iedereen heeft daar de energie of tijd voor. Herwerkt uit Sleidinge doet exact wat onze naam vertelt: wij herwerken woonwagens tot een duurzame en gezellige plaats om te wonen. Hierbij gebruiken we recuperatiematerialen en leggen we een grote focus op de woonbaarheid van het project. Op die manier kan u zonder zorgen over het milieu of uw eigen comfort een omgebouwde woonwagen kopen. Hieronder ziet u welke woonwagen momenteel te koop staat.

Gerenoveerde kermis woonwagen tiny house, gastenverblijf, B&B of glamping unit te koop (1980). 12m lang. Alles is nieuw: het dak (EPDM), isolatie (8cm PUR), technieken, 12m dimbare LED verlichting, meubels op maat, badkamer met ligbad (170cm), hangtoilet, lavabo+meubel, kleerkast, bed en matras, zetel, tafel, barkrukken, keuken met kookeiland, kookvuur, airco en verwarming, dubbel glas etc. Prijs 57500 excl BTW.

Binnenkort te koop:

Uw nieuwe woonwagen vol luxe te koop

Als expert in interieurinrichting voor buitengewone panden en alternatieve woonvormen, staan wij klaar om van de beperkte ruimte die woonwagens bieden, een prachtige en leefbare ruimte te maken. U kan er op rekenen dat iedere woontrailer die bij ons te koop staat, voorzien is van alle luxe. Zelfs een ligbad ligt in onze mogelijkheden. Door één van onze omgebouwde woonwagens te kopen, koopt u een instapklare woonunit die op verschillende manieren kan worden ingezet. De woonwagen of woontrailer die bij ons te koop staat, werd volledig op maat ingericht door Herwerkt. Wij zorgen ervoor dat elke centimeter optimaal benut wordt. Op die manier wordt minder woonoppervlakte absoluut niet minder luxueus leven en kan u een omgebouwde woonwagen kopen zonder in te boeten op hedendaagse luxe. Bovendien bouwen wij bestaande woonwagens om, wat een veel duurzamere manier van werken is dan nieuwbouw.

Geniet van alle mogelijke ruimte

Wij maken het mogelijk om zonder verlies van comfort in een tiny house te wonen. De woonwagen of woontrailer wordt volledig gerenoveerd vooraleer hij te koop komt te staan. Hij wordt zo gemaakt dat er geen ruimte verloren gaat. Wij gaan voor een woonst die gezelligheid ademt. Kiest u om de omgebouwde woonwagen die bij ons te koop staat, aan te kopen? Dan schaft u een woning aan waar met veel zorg over nagedacht is. Wij stoppen een stukje van de liefde van onze interieurontwerper voor interieur in al onze woonwagens. Een omgebouwde woonwagen kopen bij ons, geeft u de mogelijkheid om milieubewust te leven zonder verlies van comfort. Koop vandaag nog een woontrailer en ontdek alle plekjes om uw spullen op te bergen.

Leef in alle comfort

Wilt u een omgebouwde woonwagen kopen maar heeft u nog enkele vragen? Wij staan klaar om u van een antwoord te voorzien over onze woonwagens en onze werkwijze. Stuur een e-mail naar herwerkt@gmail.com of bel naar 0497 654 888 voor meer informatie over de woontrailer die momenteel te koop staat. Hieronder krijgt u een blik in de woonwagens die we reeds verkocht hebben.

Verkocht:

bottom of page