top of page

Alternatieve woonvormen

Advies met 3D-interieurontwerp

Interieurinrichting op maat

3D-interieurontwerp

Bent u op zoek naar iemand die een 3D-interieurontwerp kan maken voor uw volgende project? Herwerkt uit Sleidinge staat klaar om een 3D-ontwerp te maken van uw woning of zaak in Oost-Vlaanderen. Door uw interieur in 3D te laten ontwerpen, kan u beter inschatten hoe het eindresultaat eruit zal zien. Dit is ook zeer praktisch voor de werkmannen die alles zullen realiseren, of voor uzelf als u het zelf aanpakt. Voor welk soort pand het ook is en wat uw eisen ook zijn, wij staan klaar om uw interieur te ontwerpen in 3D.

Wilt u advies in interieurontwerp?

Interieur keuken | Herwerkt

Een 3D-interieurontwerp op maat van uw noden

Als expert in interieurinrichting zijn wij gespecialiseerd in de inrichting van verschillende panden. Dankzij onze ervaring met het optimaliseren van het ergonomisch gebruik van professionele ruimtes, zoals winkelpanden, horeca en kapsalons, spitsen wij ons toe op een 3D-ontwerp dat geen enkele centimeter ruimte ongebruikt laat. Met een passie voor alternatieve woonvormen en buitengewone panden kan u bij ons terecht voor een 3D-interieurontwerp voor:

Door het ontwerpen van uw interieur in 3D, krijgt u een duidelijk beeld van alle mogelijkheden. Wanneer wij een 3D-interieurontwerp maken, krijgt u drie à vier verschillende ontwerpen van uw interieur in 3D zodat u nog kan kiezen dewelke het beste bij uw noden past.

De voordelen van een 3D-ontwerp

Zeker bij kleinere oppervlaktes is het erg belangrijk om alle ruimte optimaal te gebruiken. Op die manier hoeft u niet in te boeten op luxe en comfort. Door het 3D-interieurontwerp te bekijken, kan u goed inschatten wat er moet gebeuren en hoe het eindresultaat zal zijn. Vooraleer wij beginnen aan het ontwerpen van uw interieur in 3D hebben wij een eerste bespreking ter plaatse zodat wij een goed beeld hebben van de beschikbare ruimte. Uw interieur moet allereerst praktisch zijn voor uw levensstijl en voldoen aan uw noden. Met deze werkwijze maken wij een 3D-ontwerp dat uw droom realiseert.

Interieur living | Herwerkt

Realiseer uw droominterieur

Met de juiste interieurinrichting haalt u het volledige potentieel uit uw ruimte. Met een 3D-interieurontwerp van ons krijgt u een duidelijk beeld van alle mogelijkheden. Wij ontwerpen graag uw interieur in 3D zodat u met een correcte visualisatie aan de slag gaat. Bent u geïnteresseerd in een 3D-ontwerp voor uw project? Contacteer ons door een e-mail te sturen naar herwerkt@gmail.com of door te bellen naar 0497 654 888 voor meer informatie in verband met uw 3D-ontwerp. Bekijk alvast onze prijzen. Wij kijken alvast uit naar onze samenwerking!

bottom of page