top of page

Alternatieve woonvormen

Advies met 3D-interieurontwerp

Interieurinrichting op maat

Een zorgwoning kopen

Wilt u een zorgwoning kopen om zorgbehoevenden in uw naaste omgeving dichter bij huis te hebben? Bij Herwerkt uit Sleidinge zorgen wij dat u een instapklare zorgwoning met alle nodige elementen voor een geschikte en veilige omgeving. Door een zorgunit aan uw eigen huis te plaatsen, zorgt u overigens ook voor uzelf. Niet alleen de persoon die hulp nodig heeft, maar ook uzelf zal veel baat hebben bij deze toevoeging aan uw woning.

Wilt u een zorgwoning kopen?

Zorgwoning | Herwerkt

Een instapklare zorgwoning kopen

Door een instapklare zorgwoning te kopen, zorgt u voor uzelf en diegene die zorg nodig heeft. Op die manier zijn ze namelijk dicht bij u en kan u hen te allen tijde helpen, maar blijven alle partijen hun privéleven behouden. Als expert in interieurontwerp zorgen wij ervoor dat de instapklare zorgwoning die u bij ons kan kopen, de beste inrichting heeft. Doordat alle inrichting volledig afgewerkt is, kan u de zorgunit laten plaatsen en meteen in gebruik nemen. Wanneer u beslist om een tiny house te kopen, zorgen wij ervoor dat alle oppervlakte volledig benut wordt. Een zorgunit plaatsen is de ideale woonoplossing die uw zorgen vermindert. Door een 3D-interieurontwerp krijgt u een beeld van hoe de instapklare zorgwoning er zal uitzien. Wij passen het interieur aan de noden van de hulpbehoevende aan. Zo kunnen wij in elke woonwagen zorgen voor een lage instap van de douche, hendels voor evenwichtsbehoud en andere hulpmiddelen.

Zorgen voor elkaar zonder kopzorgen

Door een zorgunit te laten plaatsen aan uw woning, zorgt u ervoor dat uw naaste de zorg krijgt die hij of zij verdient zonder in te boeten op uw privacy. Wanneer u beslist een instapklare zorgwoning te kopen, staan wij klaar om uw wensen te realiseren. Bent u benieuwd naar onze diensten en wil u een zorgunit plaatsen? Contacteer ons via e-mail op herwerkt@gmail.com of door te bellen naar 0497 654 888. Leer alvast meer over de man achter het bedrijf.

bottom of page