top of page

Alternatieve woonvormen

Advies met 3D-interieurontwerp

Interieurinrichting op maat

Advies voor uw interieur

Bent u op zoek naar professioneel advies voor uw interieur? Herwerkt uit Sleidinge reist over heel Oost-Vlaanderen om interieuradvies te geven. U kan ons inschakelen voor uw woning of zaak. Wij staan klaar om uw persoonlijkheid weer te geven in uw interieur. Ontdek snel meer over alle diensten die wij bieden in verband met interieuradvies.

Wilt u advies voor uw interieur?

Persoonlijk advies voor uw interieur

Interieur design | Herwerkt

Uw interieur is een verlenging van uzelf. Wij helpen u met het vertalen van uw visie tot werkelijkheid met ons interieuradvies. U kan ons inschakelen om een 3D-interieurontwerp te maken van uw ruimte zodat het idee al wat tot leven komt vooraleer er van start wordt gegaan. Dankzij een interieurontwerp krijgt u een beeld van wat er gedaan moet worden om uw visie te bekomen. Als interieurontwerper gaat Herwerkt op zoek naar betaalbare oplossingen die aan uw noden voldoen. Bovendien geven wij niet enkel advies over interieur, wij herwerken ook kleine woningen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en praktisch inrichten van:

Ook het interieur van een bedrijf, zoals een kledingwinkel of kapper, is enorm belangrijk en verdient gepast advies. Door ons in te schakelen voor uw interieuradvies, helpen wij u met alles: van de kleur op de muren tot het allerlaatste stuk decoratie. Wij halen de sfeer naar boven die u wenst uit te stralen.

Richt alles perfect in

Wilt u graag ons advies over uw interieur ontdekken? Wij staan klaar om onze passie voor interieur met u te delen. Contacteer ons door te bellen naar 0497 654 888 of een e-mail te sturen naar herwerkt@gmail.com voor meer informatie over uw interieuradvies. De eerste bespreking ter plaatse is gratis. Bekijk onze prijzen om een idee te krijgen van het kostenplaatje.

bottom of page