top of page

Alternatieve woonvormen

Advies met 3D-interieurontwerp

Interieurinrichting op maat

Groot tiny house

Een groot tiny house klinkt een beetje als een oxymoron. Tiny houses hoeven echter niet per se piepklein te zijn. Bij Herwerkt, onze firma uit het pittoreske Sleidinge, vindt u een ruim tiny house te koop dat de perfecte combinatie biedt van minimalistische charme en comfortabele ruimte. Afhankelijk van uw behoeften en wensen zijn er verschillende gradaties in grootte beschikbaar. Waar de één droomt van een ultra-compacte woning, verlangt de ander naar net dat beetje extra ruimte om te leven, werken en ontspannen.

Wilt u een woonunit kopen?

Woonunit | Herwerkt

Ontwerp het grote tiny house van uw dromen

Wilt u graag in een tiny house wonen, maar wilt u toch zeker nog voldoende ruimte hebben? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want bij ons kan u een groot tiny house laten ontwerpen dat volledig aan uw smaak en behoeften voldoet. Sterker nog, wij zorgen voor een waar luxe tiny house met de nieuwste voorzieningen. Ook op gebied van interieurontwerp is er veel mogelijk. Zo kan u bij ons terecht voor een retro tiny house dat nostalgie ademt, of juist een heel strak en modern tiny house. Naast maatwerk hebben wij ook een prachtig ruim tiny house te koop waarbij design en comfort samenkomen. Geniet van meer leefruimte, flexibele indelingen, en alle voordelen van een groot tiny house!

Plan uw droom vandaag nog

Waarom wachten als uw droomhuis binnen handbereik is? Neem contact op met onze architect gespecialiseerd in tiny houses en zet de eerste stap richting uw toekomstige thuis. Laat u inspireren, geef uw wensen vorm, en kies voor een ruim tiny house te koop dat perfect bij u past. Het avontuur van compact maar ruimtelijk wonen begint hier. Maak vandaag nog een afspraak en laat uw dromen uitkomen!

bottom of page