top of page

Alternatieve woonvormen

Advies met 3D-interieurontwerp

Interieurinrichting op maat

Woonunit kopen in België

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een woonunit kan kopen die van kop tot teen in België werd opgebouwd? Dan bent u bij Herwerkt uit Sleidinge op de juiste plek beland. Wij creëren een instapklare woonunit die voldoet aan alle eisen voor comfort. Op die manier kan u op een kleine oppervlakte wonen zonder in te boeten op luxe.

Wilt u een woonunit kopen?

Woonunit | Herwerkt

De perfecte instapklare woonunit kopen

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke of permanente woning, kan een instapklare woonunit kopen het antwoord zijn op al uw noden. Klein betekent absoluut niet dat u niet kan genieten van de luxe die het moderne leven biedt. Wij installeren zelfs een ligbad in onze woonwagens. Wanneer we het interieurontwerp maken, zorgen we ervoor dat er geen ruimte verloren gaat. Op die manier heeft u nog steeds het gevoel van openheid in uw instapklare woonunit. Door een instapklare woonunit te kopen, kan u verschillende woonproblemen oplossen. Zo is het de ideale zorgwoning voor oudere of hulpbehoevende personen. Of gebruik het als tijdelijke woning tijdens verbouwingen, die u achteraf kan gebruiken als vakantiewoning. Kortom, een woonunit kopen is een investering die verschillende mensen baat brengt. Wij gebruiken bestaande wagens, waardoor het bovendien ook nog eens een duurzame oplossing is.

Woon klein maar fijn

Door onze instapklare woonunit te kopen, krijgt u een woonplaats die prachtig en praktisch is ingericht. Heeft u vragen over ons aanbod, onze werkwijze of de verschillende mogelijkheden? Contacteer ons gerust via e-mail of herwerkt@gmail.com of via 0497 654 888 voor meer informatie. Terwijl u wacht op uw afspraak, kan u alvast meer leren over de man achter het bedrijf.

bottom of page